____________________ VOETGANGERSBRUGGEN ____________________

Beschikbaar voor de verhuur en verkoop, de Retro Footbridge; een snel monteerbare stalen voetgangers brug. Ideaal als tijdelijke of permanente configuratie zowel over wegen als spoorwegen en rivieren. Niet alleen een compacte oplossing voor voetgangers en fietsers, daarnaast ook voor kabels en leidingen, strooiwagens en ambulant verkeer.

Capabel om kosten voor de klant te reduceren, kunnen wij de RFB voetgangersbrug levering in een vrije overspanning van 9.144m tot en met 57.912m. Deze overspanning is te verlengen tot een indrukwekkende 67.056m. In meerdere deeloverspanningen. De lengte is een veelvoud van 3.048m. Het Retro Footbridge system een aantal geïntegreerde technische details om het comfort en de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

Alle systemen kunnen worden getransporteerd per schip naar de locatie, maar ook per as naar de bouwplaats. Op locatie waar ze snel met een telescoopkraan gemonteerd of gelanceerd kan worden.

De Retro Footbridge , een compacte oplossing voor voetgangers, is snel en simpel te monteren. Wij bieden u een complete service aan; ontwerp, levering, montage en demontage – om uw probleem weg te nemen.

De oorsprong van deze bijzonder compacte brug, ligt in Engeland. Het bewezen paneelsysteem is daarnaast bijzonder flexibel. Het biedt daardoor een oplossing voor diverse toepassingen van inzetbaarheid. Retro Bridge gebruikt deze vakwerkconstructie, om u een lichte en stabiele hulpbrug voor voetgangers en fietsers aan te bieden.

De RFB voetgangersbrug biedt de klant onder het brugdek de benodigde ruimte om kabels en leidingen te verwerken tot een diameter van 100mm. Als alternatief kunnen leidingen aan het vakwerk of achter de radkeerder worden gemonteerd

Volg de link voor meer informatie bij dit brugsysteem.

Retro Bridge. Leading the future of bridging.

Specialist en leverancier in toonaangevende brugsystemen

Hoge staalkwaliteit & (de)montage service

Permanente, tijdelijke en noodbrug oplossingen op maat

Gecertificeerd aanbieder modulaire bruggen in Europa

“Retrobridge gaat elke brug uitdaging aan”
Hoe kunnen wij uw uitdaging overbruggen?

v
Velden met * zijn verplicht

compacte oplossing voor voetgangers maar daarnaast ook hulpbruggen behilfsbrücken pontons roro-facilities. En andere oplossingen zowel temporary bridges als heavy girder bridge. Voldoen aan alle normen van NEN als ISO.

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch