Neem direkt kontakt op:   +31736408770

slide4
slide3
slide2
previous arrow
next arrow

___ WELKOM BIJ RETROBRIDGE ___

_________ WELKOM BIJ RETROBRIDGE _________

Goede oplossingen, exceptionele service

Wie is brug aanbieder Retro Bridge?

De Retro Bridge Groep is één van Europa’ s toonaangevende en leidende modulaire brugsysteem leveranciers. Ze heeft in diverse Europese landen vertegenwoordigingen; Nederland, Duitsland, België, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje. Vanuit deze vestigingen bereiken wij eveneens de rest van de wereld.

Wij zijn leveranciers van efficiënte nood-, tijdelijke en permanente brug oplossingen voor klanten over de hele wereld. Onze systemen voldoen allemaal aan de huidige richtlijnen en normen.

Met meer dan 12.500 ton modern brugmateriaal en aanverwante onderdelen, beschikbaar voor de verhuur en/of verkoop van een oneindig evaluerende productgamma, worden onze snel monteerbare modulaire brug systemen gekozen door klanten over heel Europa.

Tijdelijke bruggen

Bent u op zoek naar een brug voor tijdelijk gebruik? Dan bent u bij Retro Bridge aan het juiste adres. Bij Retro Bridge doen we aan tijdelijke bruggen verhuur, maar zijn er ook opties voor het aankopen van tijdelijke bruggen.

Onze tijdelijke bruggen worden gebruikt bij alle type wegen, drukke snelwegen, een brug in het hart van een stad, een toegang naar een bouwplaats voor zwaar verkeer tot overspanning in een landelijke omgeving. De tijdelijke bruggen zijn voor allerlei doeleinden in te zetten.

Heeft u de bruggen van Retro Bridge wel eens zien liggen in het land? Misschien valt het u niet direct op, maar kijk eens goed om u heen. De bruggen van Retro Bridge zijn overal te vinden, in zowel tijdelijke als permanente vorm.

Bent u benieuwd waarvoor de bruggen kunnen dienen? Lees dan verder!

Noodbrug huren

Noodbruggen zijn vaak tijdelijk nodig om de eerste nood te lenigen of tijdelijk een bepaalde functie te dienen. Soms worden de noodbruggen op termijn vervangen door permanente bruggen, maar dit is niet altijd het geval. Waarom een noodbrug huren bij Retro Bridge?

 • (De) montage service
 • Snel monteren en demonteren
 • Uiteenlopend aanbod in noodbruggen
 • Compacte en veilige bruggen
 • Maatwerk en kwalitatief
 • Gecertificeerd aanbieder

De noodbrug is een brug in ons assortiment die wij al jarenlang leveren aan klanten. De veiligheid van de bruggen en voor het gebruik van de bruggen staat natuurlijk voorop. Heeft u vragen over het huren van een noodbrug? Stel gerust hier uw vraag!

Loopbrug huren

U heeft vast wel eens over een loopbrug gelopen, ook wel voetgangersbrug genoemd. De voetgangersbrug van Retro Bridge staat uitgebreid beschreven op de Retro Foot Bridge pagina. De loopbruggen, oftewel voetgangersbruggen worden ook vaak verhuurd aan de klanten van Retro Bridge.

De loopbrug van Retro Bridge staat al jaren bekend om zijn kwaliteit, maar is ook op maat leverbaar voor loopbrug-vraagstukken. Geef uw wensen vooral door, dan gaan wij het aanbod daar passend voor maken.

Hulpbrug huren

Heeft u wel eens van een hulpbrug gehoord? Dit is een brug die bijvoorbeeld kan dienen als oplossing voor een veilige werkomgeving en het wegnemen van verkeershinder tijdens werkzaamheden. Het plaatsen van een tijdelijke hulpbrug kan dus voor fietsers, wandelaars of autoverkeer zijn en bevordert de situatie.

De hulpbrug is een bijzondere brug. Het is altijd een slimme, tijdelijke en super efficiënte brug voor unieke situaties. Ons tijdelijke bruggen verhuur kan in veel situaties de ideale oplossing zijn voor u.

Denkt u aan een hulpbrug in uw situatie? Neem dan contact met ons op!

Stalen bruggen

Retro Bridge levert verschillende soorten stalen bruggen. Éen van de soorten is een snel monteerbare stalen voetgangers brug. Ideaal als tijdelijke of permanente configuratie zowel over wegen als spoorwegen en rivieren. Niet alleen een compacte oplossing voor voetgangers en fietsers, maar ook voor kabels en leidingen, strooiwagens en ambulant verkeer.

Daarnaast hebben we ook stalen bruggen in de vorm van openbare bruggen. De tijdelijke en permanente stalen bruggen zijn toepasbaar in ieder wegennet. Ze kunnen nagenoeg elke mobiele belasting dragen. Voor drukke snelwegen, stedelijke overgangen en bypasses. Ook voor toegangen tot bouwplaatsen en landelijke wegen. Dit geldt ook voor de aannemersbruggen in staal.

Het dek van de Retro Bridge bruggen zijn vaak gemaakt van staal. Tijdelijke bruggen verhuur van stalen bruggen is bij Retro Bridge mogelijk, maar wij verkopen de bruggen ook. Naast tijdelijke bruggen, bieden wij ook permanente stalen bruggen aan.

Drijvende bruggen

Retro Bridge drijvende bruggen zijn beschikbaar in een aantal standaard configuratie typen. Staal en aluminium pontons als koppelpontons  kunnen worden samengesteld tot drijvende platformen. Voor bouwplaatsen aan het water. Natte bouwputten, drijvende voetgangersbruggen. En bruggen voor gemotoriseerd verkeer of events.

Niet alleen voor haven en andere maritieme faciliteiten kunnen onze snel monteerbare modulaire brug- en ponton-systemen worden gecombineerd in een Ro-Ro Facilities. Waar (grote) variabele waterstanden (getijde verschil) van toepassing zijn. Bij Retro Bridge kunt u pontons kopen, pontons huren en zelfs leasen.

Overig specifiek aanbod bruggen

Ons tijdelijke bruggen verhuur aanbod met noodbruggen, loopbruggen en hulpbruggen kunnen in hele specifieke situaties toegepast worden. Hieronder worden een aantal voorbeelden opgesomd waarvoor de bruggen van Retro Bridge toepasbaar zijn:

 • Noodbruggen voor landen die belaagd worden door natuurrampen.
 • Tijdelijke spoorwegbruggen.
 • Fly-overs en overgangen voor congestie verlichtende infrastructurele opwaarderingen.
 • Voetgangers- en fietsbruggen.
 • Bruggen voor kabels en leidingen.
 • Roll-on roll-off faciliteiten voor (zee)havens.
 • Verwante constructies.

Permanente bruggen

Naast ons aanbod van tijdelijke bruggen verhuur en aankoop is er uiteraard ook de mogelijkheid om permanente bruggen aan te schaffen. Voor deze bruggen gelden dezelfde services als de tijdelijke bruggen, op de prijsstelling na. Duidelijkheid over de prijsstelling krijgt u in het gesprek met de brugspecialisten van Retro Bridge. De specialisten van Retro Bridge gaan transparant met klanten om.

Brugspecialist Retro Bridge

Door voor Retro Bridge te kiezen, wordt uw ongerustheid weggenomen en staat u in het middelpunt van onze belangstelling. U kunt kiezen uit hoogstaande oplossingen, die worden gegarandeerd door een hoge kwaliteit en customer service.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij zien er naar uit u van dienst te zijn. Misschien kunnen anderen binnenkort van uw Retro Bridge genieten!

____________________ LEADING THE FUTURE OF BRIDGING ____________________

RETRO BRIDGE GROEP

____________________ PRODUCT APPLICATIES ____________________

OPENBARE BRUGGEN

AANNEMERS BRUGGEN

VOETGANGERS BRUGGEN

DRIJVENDE BRUGGEN

____________________ RECENTE PROJECTEN ____________________

KROMWIJKDREEF

NELLESTEINPAD

GOOISEWEG BRUG 6

6 TIJDELIJKE BRUGGEN

BRUG OVER KANAAL

DRIJVENDE PONTON BRUG

the future of bridging

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
5232 AC ‘s-Hertogenbosch