____________________ DRIJVENDE BRUGGEN ____________________

Retro Bridge drijvende bruggen zijn beschikbaar in een aantal standaard configuratie typen. Zowel voor de verhuur, lease en verkoop. Met gepatenteerde verbindingsdetails. De koppelpontons worden gebruikt door heel Europa en zelfs daar buiten, als drijvende bruggen, evenementen en platformen voor diverse toepassingen.

Staal en aluminium pontons als koppelpontons  kunnen worden samengesteld tot drijvende platformen. Voor bouwplaatsen aan het water. Natte bouwputten, drijvende voetgangersbruggen. En bruggen voor gemotoriseerd verkeer of events.

Niet alleen voor haven en andere maritieme faciliteiten kunnen onze snel monteerbare modulaire brug- en ponton-systemen worden gecombineerd in een Ro-Ro Facilities. Waar (grote) variabele waterstanden (getijde verschil) van toepassing zijn.

Al onze systemen zijn snel en relatief gemakkelijk te produceren. Bijgestaan door onze leveranciers. Bij de productie van de configuratie. Uiteraard om voor de klant een zo optimaal mogelijk en kwalitatief hoogstaand eindproduct af te leveren. Waarbij veiligheid en risico’s belangrijke onderwerpen zijn. Uw kosten worden beperkt, door ons in een vroeg stadium te betrekken bij uw ontwerp .

Wij voldoen aan alle geldende normeringen en zijn ISO9001 gecertificeerd.

Retro Bridge – Leading the future of bridging

retro bridge drijvende bruggen

Ze zijn beschikbaar in een aantal standaard configuratie typen. Zowel voor de verhuur, lease en verkoop. Met gepatenteerde verbindingsdetails.

Zowel voor de verhuur, lease en verkoop met gepatenteerde verbindingsdetails. De koppelpontons worden gebruikt door heel Europa. En zelfs daar buiten, als drijvende bruggen, evenementen en platformen. Voor diverse toepassingen.

Staal en aluminium pontons als koppelpontons  kunnen worden samengesteld tot drijvende platformen. Voor bouwplaatsen aan het water. Natte bouwputten, drijvende voetgangersbruggen. En bruggen voor gemotoriseerd verkeer of events.

Al onze systemen zijn snel en relatief gemakkelijk te produceren. Waarbij onze leveranciers ons bijstaan. Bij de productie van de configuratie om voor de klant een zo optimaal mogelijk en kwalitatief hoogstaand eindproduct af te leveren.

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch