___________ OPENBARE BRUGGEN ___________

Wilt u een brug huren of aanschaffen? Dat kan met onze snel monteerbare openbare modulaire brug systemen. Reeds vele malen zijn ze gekozen door onze klanten over de hele wereld. 

De tijdelijke en permanente stalen bruggen zijn toepasbaar in ieder wegennet. Ze kunnen nagenoeg elke mobiele belasting dragen. Voor drukke snelwegen, stedelijke overgangen en bypasses. Ook voor toegangen tot bouwplaatsen en landelijke wegen. 

Een brug huren of aanschaffen kan in verschillende systemen en maten. Ontdek ons aanbod hieronder:

Toepasbare brugsystemen

Onze pre-ontworpen actuele reeks toepasbare brugsystemen bestaan uit 6 brugtypen. Bruikbaar in alle mogelijke toepassingsgebieden. Mobiele belastingen en overspanningen. Volg de links voor meer informatie bij elk systeem:

RBB Retro Beam Bridge: voor openbare bruggen in alle typen, gebruik, breedtes en vrije overspanningen tot 19m.

RLB Retro Light Bridge: voor openbare bruggen in alle typen, gebruik, breedtes en vrije overspanningen tot 31,5m.

RHB Retro Heavy Bridge: voor openbare bruggen in alle typen, gebruik, breedtes en vrije overspanningen tot 51m.

ROB Retro Over-Bridge: voor fly-overs en overgangen voor publieke wegen, private gebieden en bouwplaatsen met een vrije overspanning van 25m.

RPB Retro Panel Bridge: voor openbare bruggen met één of twee rijstroken voor publieke wegen, private gebieden en bouwplaatsen met een vrije overspanning tot 76,2m.

RLS Retro Long Span Bridge: voor openbare bruggen met één, twee of drie rijstroken voor middel zwaar verkeer met een vrije overspanning tot 85m.

Enkele van deze systemen zijn eveneens toepasbaar als tijdelijke spoorbrug.

Modulaire brug systemen

Alle monteerbare modulaire brug systemen kunnen worden getransporteerd naar de locatie, eventueel per schip maar daarnaast natuurlijk ook per as naar de bouwplaats. Waar ze snel met een telescoopkraan gemonteerd of gelanceerd kan worden. De maximale toepasbaarheid van assemblage voor kleine overspanningen, maakt het mogelijk dat onze bruggen binnen enkele uren na levering gelegd zijn.

Al onze modulaire openbare brug systemen zijn snel maar toch relatief simpel te bouwen. Wij kunnen immers de complete werkzaamheden aanbieden. Van ontwerp, levering, montage tot en met demontage. Flexibel waardoor een klant ook de mogelijkheid heeft om zelf de montage en demontage te ondernemen. Bijgestaan door een Retro Bridge supervisor zodat alles in goed onderling overleg gaat. Zo hoeft een brug huren of aanschaffen niet complex te zijn en krijgt u exact wat u nodig heeft.

Wij zullen met u samenwerken, om tot een passende oplossing te komen. Wanneer in bepaalde gevallen een systeem binnen onze reeks nog niet bestaat, kunnen onze ontwerpers niet alleen een systeem ontwikkelen. Maar ook leveren en bouwen, uiteraard in samenspraak met u.

Kortom, bij Retrobridge bent u aan het juiste adres voor huren en aanschaffen van uw benodigde brug. Bekijk de bovenstaande links met onze verschillende bruggen en neem voor vragen contact met ons op via:

sales@retrobridge.com

+31 073 6408770

of vul ons contactformulier in.

Retro Bridge. Leading the future of bridging.

CE keurmerk

Specialist en leverancier in toonaangevende brugsystemen

Hoge staalkwaliteit & (de)montage service

Permanente, tijdelijke en noodbrug oplossingen op maat

Gecertificeerd aanbieder modulaire bruggen in Europa

“Retrobridge gaat elke brug uitdaging aan”
Hoe kunnen wij uw uitdaging overbruggen?


Velden met * zijn verplicht

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch