___________ KOPPELPONTONS ___________
Een zwaargewicht, modulair, koppelbaar ponton systeem huren of kopen

Koppelpontons huren of kopen? Kies RetroBridge

Koppelpontons zijn flexibel en kunnen daarom in verschillende samenstellingen bij projecten worden ingezet. Indien u koppelpontons wilt huren of kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. De Retro koppelpontons kunnen ter plaatse worden geleverd met conventioneel wegtransport of per boot en kunnen worden gebruikt op rivieren, meren en alle soorten binnenwateren. Naast de pontons en koppelstukken kunnen wij onder andere toegangsbruggen, geleidepalen en oren, elektrische lieren compleet met bijbehorende power units en automatische ballastsystemen leveren. Kortom, koppelpontons huren of kopen, doet u bij Retro Bridge.

Wilt u huren of kopen?

Voordat u besluit of u koppelpontons wilt huren of wilt kopen, is het verstandig om na te gaan waar u deze voor wilt gebruiken. Koppelpontons kunnen namelijk veelzijdig worden ingezet. De koppelpontons dienen als passende oplossing voor het werken op het water. Koppelpontons zijn ook toepasbaar als werkvlot voor het heien van palen of als tijdelijke fietsbrug of loopbrug. Daarnaast kunt u onze drijvende elementen huren als noodbrug voor transport. Door het grote draagvermogen, kunnen er bijvoorbeeld podiums en tribunes op de pontons worden geplaatst. Het kopen van koppelpontons is een voordelig alternatief voor het huren van koppelpontons als u ze meerdere keren per jaar gebruikt voor één of meerdere toepassingen die bijvoorbeeld hierboven genoemd zijn.

Koppelpontons gebruiken voor zware mobiele belastingen

Retro Bridge biedt koppelpontons aan voor zware mobiele belastingen die gemakkelijk met elkaar te koppelen zijn. De pontons worden met elkaar gekoppeld door middel van een gepatenteerd koppeling mechanisme om zo samengestelde drijvende platformen te kunnen leveren. Deze drijvende platformen hebben een extreem hoge laadcapaciteit en zijn daardoor bruikbaar voor verschillende doeleinden. De Retro koppelpontons worden op de bouwplaats of per boot afgeleverd en kunnen worden gebruikt op rivieren, meren en andere type waterwegen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van koppelpontons voor uw unieke situatie, neem dan gerust contact met ons op. Retro Bridge heeft in de meest uiteenlopende projecten pontons aangeleverd en helpt ook u graag aan koppelpontons.

Eigenschappen van de Retro koppelpontons

  • Te huur of te koop.
  • Gepatenteerd koppelsysteem.
  • Snelle montage.
  • Optioneel ballasten.
  • Variërende diepte-eenheden.
  • All-round veiligheidsrail optie.
  • Verkrijgbaar met geleidepaal pontons en doorborende gaten.
  • Wereldwijde levering en montage op uw projectlocatie.

Koppelpontons in verschillende afmetingen

Retro Bridge biedt de koppelpontons in verschillende afmetingen aan. De koppelpontons van Retro Bridge zijn leverbaar in twee standaard afmetingen, namelijk: ● 6 meter bij 3 meter ● 12 meter bij 3 meter Daarbij zijn de koppelpontons leverbaar in twee verschillende hoogtes, namelijk: ● 1 meter ● 1,5 meter Het is voor u persoonlijk goed om na te gaan welke afmeting het beste past bij het doeleinde waarvoor u de koppelpontons gaat gebruiken. Een ponton is voor alle afmetingen toegankelijk via afsluitbare mangaten en heeft vier compartimenten. Wij adviseren u graag in de afmetingen, mocht hier behoefte aan zijn. Koppelpontons huren of kopen doet u daarom bij RetroBridge!

Specialist en leverancier in toonaangevende brugsystemen

Hoge staalkwaliteit & (de)montage service

Permanente, tijdelijke en noodbrug oplossingen op maat

Gecertificeerd aanbieder modulaire bruggen in Europa

“Retrobridge gaat elke brug uitdaging aan”
Hoe kunnen wij uw uitdaging overbruggen?


Velden met * zijn verplicht

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch