________________ PONTONS HUREN ________________

Een zwaargewicht, modulair, koppelbaar ponton systeem huren

Ponton huren bij uw specialist Retro Bridge

Wilt u graag een ponton huren? Retro Bridge is dé aanbieder van pontons in Nederland. Retro Bridge onderscheidt zich op het gebied van pontons door de hoogwaardige staalkwaliteit waar de pontons van gemaakt zijn.

Komt de naam Retro Bridge bekend voor? Retro Bridge ligt namelijk door heel Nederland met bruggen en pontons! Kortom, voor een ponton huren bent u bij ons aan het juiste adres!

Ponton huren, van klein tot groot

Tijdelijk een ponton huren kan voor uw situatie een perfecte oplossing zijn. Wij verhuren kleine tot grote pontons met een unieke, hoge laadcapaciteit. Wij, als brug specialisten, beschikken over een vrije voorraad en kunnen u in alle tijden voorzien van pontons naar wens.

De duur van de huurperiode is flexibel. Wilt u geen ponton huren maar toch liever een ponton kopen? Dan is dit uiteraard ook gewoon mogelijk! 

Met onze jarenlange ervaring weten we voor bijna elke situatie wel een goede oplossing te bedenken. Tijdens ons contactmoment stemmen wij dit graag met u af!

Pontons huren voor diverse toepassingen

U kunt pontons huren voor diverse toepassingen. De pontons van RetroBridge worden over het algemeen ingezet om werkruimte te creëren, als noodbrug of voor transport over het water. Mogelijk andere toepassingen voor pontons zijn voor transport over water, tijdelijke fietsbruggen en loop / voetgangersbruggen.

Als u ervoor kiest om een ponton te huren bij Retro Bridge, bent u verzekerd van een stevige en betrouwbare ondergrond. Wij kunnen onze pontons voorzien van vele hulpmiddelen. Zo kunt u onze pontons altijd naar wens gebruiken. U bent dus altijd verzekerd van een snelle en eenvoudige inzetbaarheid. 

Koppelpontons huren voor zware mobiele belastingen

Wilt u pontons gebruiken voor zware mobiele belastingen? Retro Bridge biedt (koppel) pontons aan voor zware mobiele belastingen die gemakkelijk met elkaar te koppelen zijn.

De pontons worden met elkaar gekoppeld door middel van een gepatenteerd koppelingsmechanisme om zo samengestelde drijvende platformen te kunnen leveren. Het grote voordeel van deze drijvende platformen is dat zij een extreem hoge laadcapaciteit hebben. Daardoor zijn deze bruikbaar voor verschillende doeleinden.

De Retro (koppel) pontons worden op de bouwplaats of per boot afgeleverd en kunnen worden gebruikt op rivieren, meren en andere type waterwegen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van koppelpontons voor uw unieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Retro Bridge heeft in de meest uiteenlopende projecten pontons aangeleverd en helpt ook u graag indien u pontons wilt huren. 

Koppelpontons huren in verschillende afmetingen

Bij Retro Bridge kunt u pontons huren in verschillende afmetingen. De (koppel) pontons van Retro Bridge zijn leverbaar in twee standaard afmetingen, namelijk:

 • 6 meter bij 3 meter
 • 12 meter bij 3 meter

Daarbij zijn de (koppel) pontons leverbaar in twee verschillende hoogtes, namelijk:

 • 1 meter
 • 1,5 meter

Retro Bridge adviseert u graag in de afmetingen, mocht hier behoefte aan zijn. Het is voor u persoonlijk goed om na te gaan welke afmeting het beste past bij het doeleind waarvoor u de (koppel) pontons gaat gebruiken. Een ponton is voor alle afmetingen toegankelijk via afsluitbare mangaten en heeft vier compartimenten.

Kies Retro Bridge als uw ponton leverancier

Retro Bridge houdt zijn klanten graag tevreden. Wij voldoen aan alle geldende normeringen zijn ISO9001 gecertificeerd. Hieronder zetten wij voor u een aantal kenmerken van de pontons van Retro Bridge op een rij:

 • Beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop
 • Uniek koppelsysteem
 • Uniek ballastsysteem
 • Twee beschikbaar ponton hoogtes
 • Een snelle montage / samenstelling
 • Rondom veiligheidsleuning
 • Beschikbaar met spudpalen in verschillende lengtes

Naast de verhuur van modulaire (koppel) pontons en de verbindingsmiddelen, kunnen wij u ook van dienst zijn met een toegangsbrug voor zowel zwaar verkeer als voetgangers, spudpalen, spudpaal oren, (elektrische) lieren, complete power units en automatische ballastsystemen.

Kortom, wilt u graag een ponton huren? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij samen de mogelijkheden!

Heeft u een brug-vraagstuk?
Uw uitdaging overbruggen is onze expertise.

Vul het formulier in en u wordt binnen een werkdag door ons gebeld.

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch