__________ PONTONS HUREN __________

Een zwaargewicht, modulair, koppelbare ponton huren

Ponton huren bij uw specialist Retro Bridge

Bij Retro Bridge kunt u voor iedere situatie een ponton huren. Bij ons kunt u terecht voor pontons van de beste kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig staal.

Retro Bridge is aanwezig door heel Nederland met bruggen en pontons. Elke situatie is anders en hier spelen wij op in bij Retro Bridge. Voor uw vraagstuk verzinnen wij een passende oplossing en daarom zijn wij overtuigd dat we ook u kunnen helpen!


Waarom een Ponton huren?

Pontons zijn inzetbaar voor verschillende doeleinden. Ze kunnen worden ingezet voor het creëren van werkruimte op water, als noodbrug of als transport over het water. Ook kunnen er tijdelijke fietsbruggen en loopbruggen gemaakt worden op onze pontons. Onze pontons bieden de perfecte stabiele ondergrond voor al uw wensen.

Een ponton huren kan voor bouwprojecten, evenementen, voor tijdelijk situaties en nog veel meer. Retro Bridge heeft in de meest uiteenlopende projecten pontons aangeleverd. Bespreek ook voor uw situatie vooral de mogelijkheden met ons.

Mocht u behoefte aan een permanente oplossing kunt u ook een ponton kopen bij Retro Bridge!


Ponton huren voor grote en kleine toepassing

Tijdelijk een ponton huren kan voor uw situatie de perfecte oplossing zijn. Bij Retro Bridge bieden wij zowel grote als kleine aan, ieder met een uniek hoge laadcapaciteit. U kunt ze huren in twee standaard afmetingen, namelijk:

–       6 meter bij 3 meter

–       12 meter bij 3 meter

Daarbij zijn de pontons leverbaar in twee verschillende hoogtes, namelijk:

–       1 meter

–       1,5 meter

Met onze pontons bent u verzekerd van een betrouwbare en stevige ondergrond. Ze kunnen worden voorzien van vele hulpmiddelen. Op deze manier kunt u de pontons altijd naar wens gebruiken.

Retro Bridge beschikt als brugspecialist over een vrije voorraad en kunnen u ten alle tijden voorzien van pontons. De duur van de huurperiode is flexibel, zodat wij met u mee kunnen bewegen in uw projecten.


(Koppel) pontons huren voor zware mobiele belasting

Bij ons kunt u ook terecht als u koppelpontons wilt huren. Koppelpontons kunnen in verschillende samenstellingen ingezet worden en zijn dus erg flexibel. Het is ook mogelijk om onze pontons te gebruiken voor zware mobiele belasting. 

Retro Bridge biedt pontons aan voor zware mobiele belasting die met gemak aan elkaar te koppelen zijn. Deze koppelpontons worden op de bouwplaats of per boot geleverd. De modulaire pontons zijn o.a. geschikt voor gebruik op rivieren en meren.


Pontons huren doet u bij Retro Bridge!

Retro Bridge is dé bruggenspecialist van Nederland. Uw wens staat centraal en wij doen er alles aan om u de beste oplossingen te bieden. Retro Bridge voldoet aan alle huidige standaarden en is ISO9001 gecertificeerd.

Hieronder zetten wij voor u een aantal kenmerken van de pontons van Retro Bridge op een rij:

–       Beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop

–       Uniek koppelsysteem

–       Uniek ballastsysteem

–       Twee beschikbaar hoogtes

–       Een snelle montage / samenstelling

–       Rondom veiligheidsleuning

–       Beschikbaar met spudpalen in verschillende lengtes

Naast de verhuur van onze pontons en de verbindingsmiddelen kunnen wij u ook van dienst zijn met een toegangsbrug voor zowel zwaar verkeer als voetgangers, spudpalen, spudpaaloren, (elektrische) lieren, complete power units en automatische ballastsystemen.

Wilt u een pontonbrug huren? Bij Retro Bridge zorgen wij ervoor dat al uw wensen vervuld worden! Neem contact met ons op, dan kunnen wij samen de mogelijkheden bespreken!

T: +31 (0)73 640 87 70

E: sales@retrobridge.com

Specialist en leverancier in toonaangevende brugsystemen

Hoge staalkwaliteit & (de)montage service

Permanente, tijdelijke en noodbrug oplossingen op maat

Gecertificeerd aanbieder modulaire bruggen in Europa

“Retrobridge gaat elke brug uitdaging aan”
Hoe kunnen wij uw uitdaging overbruggen?


Velden met * zijn verplicht

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch