__________ PONTONS HUREN __________

Een zwaargewicht, modulair, koppelbare ponton huren

Ponton huren bij uw specialist Retro Bridge

Wilt u graag een ponton huren? Retro Bridge is dé aanbieder van pontons in Nederland. Retro Bridge onderscheidt zich op het gebied van pontons door de hoogwaardige staalkwaliteit waar de pontons van gemaakt zijn. 

Komt de naam Retro Bridge bekend voor? Retro Bridge ligt namelijk door heel Nederland met bruggen en pontons! De ene situatie is de andere niet en dat geldt ook voor de verhuur van pontons.

Wij kunnen voor elk vraagstuk wel een passende oplossing verzinnen. Kortom, ook voor een ponton huren bent u bij ons aan het juiste adres!

Pontons huren, van klein tot groot

Tijdelijk een ponton huren kan voor uw situatie een perfecte oplossing zijn. Wij verhuren kleine tot grote pontons met een unieke, hoge laadcapaciteit. Wij, als brug specialisten, beschikken over een vrije voorraad en kunnen u in alle tijden voorzien van pontons naar wens. De pontons kunt u huren in twee standaard afmetingen, namelijk:

 • 6 meter bij 3 meter
 • 12 meter bij 3 meter

Daarbij zijn de pontons leverbaar in twee verschillende hoogtes, namelijk:

 • 1 meter
 • 1,5 meter

De duur van de huurperiode is flexibel. Wilt u geen ponton huren maar toch liever een ponton kopen? Dan is dit uiteraard ook gewoon mogelijk! 

Met onze jarenlange ervaring weten we voor bijna elke situatie wel een goede oplossing te bedenken. Tijdens ons contactmoment stemmen wij dit graag met u af!

Waarom een ponton huren?

U kunt pontons huren voor diverse toepassingen. De pontons van RetroBridge worden over het algemeen ingezet om werkruimte te creëren, als noodbrug of voor transport over het water. Mogelijk andere toepassingen voor pontons zijn voor transport over water, tijdelijke fietsbruggen en loop / voetgangersbruggen

Als u ervoor kiest om een ponton te huren bij Retro Bridge, bent u verzekerd van een stevige en betrouwbare ondergrond. Wij kunnen onze pontons voorzien van vele hulpmiddelen.

Zo kunt u onze pontons altijd naar wens gebruiken. U bent dus altijd verzekerd van een snelle en eenvoudige inzetbaarheid.  Retro Bridge heeft in de meest uiteenlopende projecten pontons aangeleverd en helpt ook u graag indien u pontons wilt huren. 

(Koppel) pontons huren in verschillende afmetingen

Wilt u pontons gebruiken voor zware mobiele belastingen? Retro Bridge biedt (koppel) pontons aan voor zware mobiele belastingen die gemakkelijk met elkaar te koppelen zijn. De Retro koppelpontons worden op de bouwplaats of per boot afgeleverd en kunnen worden gebruikt op rivieren, meren en andere type waterwegen. 

Kies Retro Bridge als uw ponton leverancier

Retro Bridge houdt zijn klanten graag tevreden. Wij voldoen aan alle geldende normeringen zijn ISO9001 gecertificeerd. Hieronder zetten wij voor u een aantal kenmerken van de pontons van Retro Bridge op een rij:

 • Beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop
 • Uniek koppelsysteem
 • Uniek ballastsysteem
 • Twee beschikbaar ponton hoogtes
 • Een snelle montage / samenstelling
 • Rondom veiligheidsleuning
 • Beschikbaar met spudpalen in verschillende lengtes

Naast de verhuur van modulaire (koppel) pontons en de verbindingsmiddelen, kunnen wij u ook van dienst zijn met een toegangsbrug voor zowel zwaar verkeer als voetgangers, spudpalen, spudpaal oren, (elektrische) lieren, complete power units en automatische ballastsystemen. 

Kortom, wilt u graag een ponton huren? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij samen de mogelijkheden!

Specialist en leverancier in toonaangevende brugsystemen

Hoge staalkwaliteit & (de)montage service

Permanente, tijdelijke en noodbrug oplossingen op maat

Gecertificeerd aanbieder modulaire bruggen in Europa

“Retrobridge gaat elke brug uitdaging aan”
Hoe kunnen wij uw uitdaging overbruggen?


Velden met * zijn verplicht

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch