____________________ PONTONS ____________________

Een zwaargewicht, modulair, koppelbaar ponton systeem

Ponton kopen bij specialist Retro Bridge

Wilt u graag een ponton kopen? Retro Bridge is de aanbieder van pontons in Nederland. Retro Bridge onderscheidt zich op het gebied van pontons door de hoogwaardige staalkwaliteit waar de pontons van gemaakt zijn.

Komt de naam Retro Bridge bekend voor? Retro Bridge ligt namelijk door heel Nederland met bruggen en pontons. Kortom, een ponton kopen doet u bij Retro Bridge!

Ponton kopen voor elke situatie

Heeft u interesse in het kopen van pontons? Retro Bridge heeft verschillende pontons in het assortiment. De pontons zijn zowel op voorraad als nieuw in de productie. Indien u een specifiek verzoek heeft, leg dit dan bij ons neer.

Een pontons kunnen perfect dienen als drijvende steigers. Retro Bridge denkt graag met u mee voor een ponton op maat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over het juiste type ponton. Na het aanschaffen kunt u de ponton voor allerlei eigen doeleinden gebruiken.

Bij Retro Bridge weten we voor elke situatie wel de juiste oplossing te bedenken. Indien u tijdelijk een ponton heeft, kan het een betere optie zijn om een ponton te huren. We denken graag met u mee!

Koppelpontons kopen voor zware mobiele belastingen

Retro Bridge biedt koppelpontons aan voor zware mobiele belastingen die gemakkelijk met elkaar te koppelen zijn. De pontons worden met elkaar gekoppeld door middel van een gepatenteerd koppelingsmechanisme om zo samengestelde drijvende platformen te kunnen leveren. Deze drijvende platformen hebben een extreem hoge laadcapaciteit en zijn daardoor bruikbaar voor verschillende doeleinden.

De Retro koppelpontons worden op de bouwplaats of per boot afgeleverd en kunnen worden gebruikt op rivieren, meren en andere type waterwegen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van koppelpontons voor uw unieke situatie, neem dan gerust contact met ons op. Retro Bridge heeft in de meest uiteenlopende projecten pontons aangeleverd en helpt ook u graag aan (koppel)pontons. 

Koppelponton kopen in verschillende afmetingen

Retro Bridge biedt de koppelpontons in verschillende afmetingen aan. De koppelpontons van Retro Bridge zijn leverbaar in twee standaard afmetingen, namelijk”

 • 6 meter bij 3 meter
 • 12 meter bij 3 meter

Daarbij zijn de koppelpontons leverbaar in twee verschillende hoogtes, namelijk:

 • 1 meter
 • 1,5 meter

Retro Bridge adviseert u graag in de afmetingen, mocht hier behoefte aan zijn. Het is voor u persoonlijk goed om na te gaan welke afmeting het beste past bij het doeleind waarvoor u de koppelpontons gaat gebruiken. Een ponton is voor alle afmetingen toegankelijk via afsluitbare mangaten en heeft vier compartimenten.

Kies Retro Bridge als ponton leverancier

Retro Bridge houdt zijn klanten graag tevreden. Wij voldoen aan alle geldende normeringen zijn ISO9001 gecertificeerd. Hieronder zetten wij voor u een aantal kenmerken van de pontons van Retro Bridge op een rij:

 • Beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop
 • Uniek koppelsysteem
 • Uniek ballastsysteem
 • Twee beschikbaar ponton hoogtes
 • Een snelle montage / samenstelling
 • Rondom veiligheidsleuning
 • Beschikbaar met spudpalen in verschillende lengtes

Naast de modulaire koppelpontons en de verbindingsmiddelen, kunnen wij u ook van dienst zijn met een toegangsbrug voor zowel zwaar verkeer als voetgangers, spudpalen, spudpaaloren, (elektrische) lieren, complete power units en automatische ballastsystemen.

Kortom, een ponton kopen doet u bij Retro Bridge. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij samen de mogelijkheden!

Heeft u een brug-vraagstuk?
Uw uitdaging overbruggen is onze expertise.

Vul het formulier in en u wordt binnen een werkdag door ons gebeld.

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch