___________ PONTONS KOPEN ___________

Een zwaargewicht, modulair, koppelbaar ponton systeem

Ponton kopen bij specialist Retro Bridge

Wilt u graag een ponton kopen? Retro Bridge is de aanbieder van pontons in Nederland. Retro Bridge onderscheidt zich op het gebied van pontons door de hoogwaardige staalkwaliteit waar de pontons van gemaakt zijn.

Komt de naam Retro Bridge bekend voor? Wij liggen namelijk door heel Nederland met bruggen en pontons. Kortom, een ponton kopen doet u bij Retro Bridge!

Ponton kopen voor elke situatie

Wat is een ponton? Een ponton is een drijvend platform. Daarom vallen pontons bij ons onder de categorie ‘drijvende bruggen‘. Pontons zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. 

Afhankelijk van de inzetbaarheid van het ponton kunt u bepalen welke maten in uw situatie geschikt zijn.

De pontons die u bij ons kunt kopen zijn ideaal geschikt om in te zetten als bijvoorbeeld werkplateau op het water of als ’tijdelijk’ drijvende steiger. Wij hebben verschillende pontons in het assortiment. De pontons zijn zowel op voorraad als nieuw in de productie.

Onze pontons kunnen ingezet worden als werkvlot ponton maar zijn ook geschikt om langs het water zware gewichten mee te vervoeren. Indien u een specifiek verzoek heeft, kunt u dit gewoon bij ons neerleggen.

Verschillende afmetingen beschikbaar

De pontons die wij leveren zijn beschikbaar twee standaard afmetingen, namelijk:

● 6 meter bij 3 meter

● 12 meter bij 3 meter

Daarbij zijn de pontons leverbaar in twee verschillende hoogtes, namelijk:

● 1 meter

● 1,5 meter

Het is voor u persoonlijk goed om na te gaan welke afmeting het beste past bij het doeleinde waarvoor u de koppelpontons gaat gebruiken. Een ponton is voor alle afmetingen toegankelijk via afsluitbare mangaten en heeft vier compartimenten.

Bij Retro Bridge weten we voor elke situatie wel de juiste oplossing te bedenken. Indien u niet een ponton wilt kopen maar tijdelijk een ponton nodig heeft, kan het een betere optie zijn om een ponton te huren. We denken graag met u mee! 

Koppelpontons kopen voor zware mobiele belastingen

Retro Bridge biedt naast de verkoop van pontons ook nieuwe modulaire koppelpontons aan voor zware mobiele belastingen die gemakkelijk met elkaar te koppelen zijn. Deze drijvende platformen hebben een extreem hoge laadcapaciteit en zijn daardoor bruikbaar voor verschillende doeleinden.

De Retro koppelpontons worden op de bouwplaats of per boot afgeleverd en kunnen worden gebruikt op rivieren, meren en andere type waterwegen. 

Retro Bridge heeft in de meest uiteenlopende projecten pontons aangeleverd en helpt ook u graag aan (koppel)pontons. 

Kies Retro Bridge als ponton leverancier

Retro Bridge houdt zijn klanten graag tevreden. Wij voldoen aan alle geldende normeringen zijn ISO9001 gecertificeerd. Hieronder zetten wij voor u een aantal kenmerken van de pontons van Retro Bridge op een rij:

  • Beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop
  • Uniek koppelsysteem
  • Uniek ballastsysteem
  • Twee beschikbaar ponton hoogtes
  • Een snelle montage / samenstelling
  • Rondom veiligheidsleuning
  • Beschikbaar met spudpalen in verschillende lengtes

Naast de modulaire koppelpontons en de verbindings middelen, kunnen wij u ook van dienst zijn met een toegangsbrug voor zowel zwaar verkeer als voetgangers, spudpalen, spudpaaloren, (elektrische) lieren, complete power units en automatische ballastsystemen.

Kortom, een ponton kopen doet u bij Retro Bridge. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij samen de mogelijkheden. Ook bij vragen rondom onze pontons kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Specialist en leverancier in toonaangevende brugsystemen

Hoge staalkwaliteit & (de)montage service

Permanente, tijdelijke en noodbrug oplossingen op maat

Gecertificeerd aanbieder modulaire bruggen in Europa

“Retrobridge gaat elke brug uitdaging aan”
Hoe kunnen wij uw uitdaging overbruggen?


Velden met * zijn verplicht

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch