_______ AANNEMERS BRUGGEN _______

Beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop, zijn onze snel monteerbare modulaire brug systemen. Reeds vele malen zijn ze gekozen door onze klanten over de hele wereld. De tijdelijke en permanente stalen bruggen zijn toepasbaar in ieder wegennet. Ze kunnen nagenoeg elke mobiele belasting dragen. Voor drukke snelwegen, stedelijke overgangen en bypasses. Ook voor toegangen tot bouwplaatsen en landelijke wegen.

Toepasbare brugsystemen

Onze pre-ontworpen actuele reeks toepasbare brugsystemen bestaan uit 6 brugtypen. Bruikbaar in alle mogelijke toepassingsgebieden. Mobiele belastingen en overspanningen. Volg de links voor meer informatie bij elk systeem:

RBB Retro Beam Bridge: voor openbare bruggen in alle typen, gebruik, breedtes en vrije overspanningen tot 19m.
RLB Retro Light Bridge: voor openbare bruggen in alle typen, gebruik, breedtes en vrije overspanningen tot 31,5m.
RHB Retro Heavy Bridge: voor openbare bruggen in alle typen, gebruik, breedtes en vrije overspanningen tot 51m.
ROB Retro Over-Bridge: voor flyovers en overgangen voor publieke wegen, private gebieden en bouwplaatsen met een vrije overspanning van 25m.
RPB Retro Panel Bridge: voor openbare bruggen met één of twee rijstroken voor publieke wegen, private gebieden en bouwplaatsen met een vrije overspanning tot 76,2m.
RLS Retro Long Span Bridge: voor openbare bruggen met één, twee of drie rijstroken voor middel zwaar verkeer met een vrije overspanning tot 85m.

Enkele van deze systemen zijn eveneens toepasbaar als tijdelijke spoorbrug.

Modulaire brug systemen

Alle monteerbare modulaire brug systemen kunnen worden getransporteerd naar de locatie, eventueel per schip maar daarnaast natuurlijk ook per as naar de bouwplaats. Waar ze snel met een telescoopkraan gemonteerd of gelanceerd kan worden. De maximale toepasbaarheid van assemblage voor kleine overspanningen, maakt het mogelijk dat onze bruggen binnen enkele uren na levering gelegd zijn.

Al onze brug systemen zijn snel maar toch relatief simpel te bouwen. Wij kunnen immers de complete werkzaamheden aanbieden. Van ontwerp, levering, montage tot en met demontage, flexibel waardoor een klant ook de mogelijkheid heeft om zelf de montage en demontage te ondernemen. Bijgestaan door een Retro Bridge super visor mits alles in goed onderling overleg gaat.

Wij zullen met u samenwerken die u nodig heeft, om tot een passende oplossing te komen Wanneer in bepaalde gevallen een systeem binnen onze reeks nog niet bestaat, kunnen onze ontwerpers een systeem ontwikkelen, leveren en bouwen, in samenspraak met u.

Retro Bridge. Leading the future of bridging.

CE keurmerk

Specialist en leverancier in toonaangevende brugsystemen

Hoge staalkwaliteit & (de)montage service

Permanente, tijdelijke en noodbrug oplossingen op maat

Gecertificeerd aanbieder modulaire bruggen in Europa

“Retrobridge gaat elke brug uitdaging aan”
Hoe kunnen wij uw uitdaging overbruggen?


Velden met * zijn verplicht

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch