____________________ RETRO FOOTBRIDGE ____________________

De Retro Footbridge voetgangersbrug

 

De oorsprong van deze Retro Footbridge voetgangers brug , een bijzonder compacte brug, ligt in Engeland. Het bewezen paneelsysteem is daarnaast bijzonder flexibel. Het biedt daardoor een oplossing voor diverse toepassingen van inzetbaarheid. Retro Bridge gebruikt deze vakwerkconstructie, om u een lichte en stabiele hulpbrug voor voetgangers en fietsers aan te bieden.

De Retro Footbridge voor een maximale belasting – conform NEN 6706 of EURO code I – III – naar de huidige Nederlandse normen berekend en geconstrueerd.

Uw veiligheid gaat voor

Door de meer dan schouderhoge panelen, biedt de passant ook op beperkte bouwplaatsen een veilig gevoel. Het tegen het vakwerk aangebrachte geplastificeerde harmonicagaas zorgt voor een gesloten transparante zijdelinkse begrenzing.

Beschikbaar voor de verhuur en verkoop, de Retro Footbridge; een snel monteerbare stalen voetgangers brug. Ideaal als tijdelijke of permanente configuratie zowel over wegen als spoorwegen en rivieren. Niet alleen een compacte oplossing voor voetgangers en fietsers, daarnaast ook voor kabels en leidingen, strooiwagens en ambulant verkeer.

Capabel om kosten voor de klant te reduceren, kunnen wij de RFB voetgangersbrug levering in een vrije overspanning van 9.144m tot en met 57.912m. Deze overspanning is te verlengen tot een indrukwekkende 67.056m, in meerdere deeloverspanningen. De lengte is een veelvoud van 3.048m. Het Retro Footbridge system een aantal geïntegreerde technische details om het comfort en de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

Alle systemen kunnen worden getransporteerd per schip naar de locatie, maar ook per as naar de bouwplaats. Op locatie waar ze snel met een telescoopkraan gemonteerd of gelanceerd kan worden.

Retro footbridge voetgangers brug kopen of huren

De Retro Footbridge , een compacte en veilige voetgangersbrug. Snel en simpel te monteren. Wij bieden u een complete service aan; ontwerp, levering, montage en demontage – om uw probleem weg te nemen.

De RFB voetgangersbrug biedt de klant onder het brugdek de benodigde ruimte om kabels en leidingen te verwerken tot een diameter van 100mm. Als alternatief kunnen leidingen aan het vakwerk of achter de radkeerder worden gemonteerd. Wanneer de brug enkel maar leidingen zal dragen, kan naast de leidingstraat een veilig looppad worden gecreëerd voor de benodigde periodieke leiding inspecties en onderhoud.

____________________ TECHNISCHE DATA ____________________

footbridge Euro code
– Belastingen conform NEN 6706 of naar EURO code I – III

 
Afmetingen
– Variabele lengtes in een veelvoud van 3.048mm
– Flexibiliteit met varianten (SS, SSR, SD en SDR)
– Overspanningen tot en met 57,9m
– Grotere bruglengtes met tussensteunpunten zijn mogelijk
– De constructiehoogte is 2,23m
 
Water dicht rijdek
– Overlappende dekstrippen in de lengte en volledig afgelaste radkeerders in de breedte
– Een epoxy hars slijtlaag met rode steenslag 1 – 3mm, zorgt voor voldoende grip
– Veilig voor zowel voetgangers als fietsers

 
Verdere bijzonderheden
– Snelle montage door pen-gat koppelingen
– Hoogwaardige pen beveiliging
– Alle opleggingen zijn te monteren voor het inhijsen van de brug
– Stabiele schampkanten (15cm breed)
– Verzinkte schouderhoge vakwerkconstructie met geplastificeerd gaas afgespannen
– Leidingdoorvoer onder het dek mogelijk
– Trappen met fietsgoten en torens zijn leverbaar
– Toegang voor ambulant verkeer of een strooi-veegwagen
– Zeer comfortabele brug voor voetgangers, zelfs bij extreem grote overspanningen

Heeft u een brug-vraagstuk?
Uw uitdaging overbruggen is onze expertise.

Vul het formulier in en u wordt binnen een werkdag door ons gebeld.

retro footbridge voetgangers brug maar daarnaast ook hulpbruggen behilfsbrücken pontons roro-facilities. En andere oplossingen zowel temporary bridges als heavy girder bridge. Voldoen aan alle normen van NEN als ISO.

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch