____________________ PONTOONS ____________________

Een zwaargewicht, modulair, koppelbaar ponton systeem

Stalen Pontons:

Retro koppelpontons zijn beschikbaar voor de verhuur dan wel verkoop en zijn gemaakt uit een hoogwaardige staalkwaliteit.

Koppelpontons voor zware mobiele belastingen

Onze pontons voor zware mobiele belastingen zijn gemakkelijk te koppelen met elkaar. Middels een gepatenteerd koppelingsmechanisme, om zo samengestelde drijvende platformen te kunnen leveren. Met een extreem hoge laad capaciteit, bruikbaar voor verschillende doeleinden. Retro koppelpontons worden afgeleverd op de bouwplaats per as of per boot en kunnen worden gebruikt op rivieren, meren en andere typen inlandse waterwegen.

Buiten de modulaire koppelpontons en de verbindingsmiddelen, kunnen wij u ook van dienst zijn met een toegangsbrug voor zowel zwaar verkeer als voetgangers, spudpalen en spudpaaloren, (elektrische) lieren, complete power units en automatische ballast systemen.

Attributen
– Beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop.
– Uniek koppelsysteem.
– Een snelle montage / samenstelling.
– Optioneel ballastsysteem.
– Twee beschikbare ponton hoogtes.
– Rondom veiligheidsleuning.
– Beschikbaar met spudpalen in verschillende lengtes.

Standaard afmetingen

Onze stalen koppelpontons zijn beschikbaar in twee afmetingen; 6 x 3m en 12 x 3m – en twee hoogtes; 1m en 1,5m. Een ponton is toegankelijk via afsluitbare mangaten en heeft vier compartimenten.

Wij voldoen aan alle geldende normeringen en zijn ISO9001 gecertificeerd.

retrobridge pontoons en ro-ro

Retrobridge pontoons en ro-ro. Onze pontons voor zware mobiele belastingen zijn gemakkelijk te koppelen met elkaar. Middels een gepatenteerd koppelingsmechanisme, om zo samengestelde drijvende platformen te kunnen leveren. Met een extreem hoge laad capaciteit, bruikbaar voor verschillende doeleinden. Retro koppelpontons worden afgeleverd op de bouwplaats per as of per boot en kunnen worden gebruikt op rivieren, meren en andere typen inlandse waterwegen.

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch