____________________ PONTONS ____________________

Een zwaargewicht, modulair, koppelbaar ponton systeem

Ponton specialist

Retro Bridge is de aanbieder van pontons in Nederland. De Retro pontons zijn beschikbaar voor zowel de verhuur als de verkoop. Retro Bridge onderscheidt zich op het gebied van pontons door de hoogwaardige staalkwaliteit waar de pontons van gemaakt zijn. Komt de naam Retro Bridge bekend voor? Retro Bridge ligt namelijk door heel Nederland met bruggen en pontons!

Ponton kopen

Heeft u interesse in het kopen van pontons? Retro Bridge heeft verschillende pontons in het assortiment. De pontons zijn zowel op voorraad als nieuw in de productie. Indien u een specifiek verzoek heeft, leg dit dan bij ons neer. Retro Bridge denkt graag met u mee voor een ponton op maat. Na het aanschaffen kunt u de ponton voor allerlei eigen doeleinden gebruiken.

Ponton huren

Een ponton tijdelijk huren is uiteraard ook mogelijk bij Retro Bridge. Het aanbod varieert van kleine tot grote pontons met een unieke, hoge laadcapaciteit. Wij, als brugspecialisten, beschikken over een vrije voorraad en kunnen u in alle tijden voorzien van pontons naar wens. De duur van de huurperiode is flexibel.. Tijdens ons contactmoment stemmen wij dit graag met u af! 

Koppelpontons voor zware mobiele belastingen

Retro Bridge biedt koppelpontons aan voor zware mobiele belastingen die gemakkelijk met elkaar te koppelen zijn. De pontons worden met elkaar gekoppeld door middel van een gepatenteerd koppelingsmechanisme om zo samengestelde drijvende platformen te kunnen leveren. Deze drijvende platformen hebben een extreem hoge laadcapaciteit en zijn daardoor bruikbaar voor verschillende doeleinden.

De Retro koppelpontons worden op de bouwplaats of per boot afgeleverd en kunnen worden gebruikt op rivieren, meren en andere type waterwegen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van koppelpontons voor uw unieke situatie, neem dan gerust contact met ons op. Retro Bridge heeft in de meest uiteenlopende projecten pontons aangeleverd en helpt ook u graag aan (koppel)pontons. 

Afmeting koppelpontons

Retro Bridge biedt de koppelpontons in verschillende afmetingen aan. De koppelpontons van Retro Bridge zijn leverbaar in twee standaard afmetingen, namelijk”

 • 6 meter bij 3 meter
 • 12 meter bij 3 meter

Daarbij zijn de koppelpontons leverbaar in twee verschillende hoogtes, namelijk:

 • 1 meter
 • 1,5 meter

Retro Bridge adviseert u graag in de afmetingen, mocht hier behoefte aan zijn. Het is voor u persoonlijk goed om na te gaan welke afmeting het beste past bij het doeleind waarvoor u de koppelpontons gaat gebruiken. Een ponton is voor alle afmetingen toegankelijk via afsluitbare mangaten en heeft vier compartimenten.

Retro Bridge als ponton leverancier

Retro Bridge houdt zijn klanten graag tevreden. Wij voldoen aan alle geldende normeringen zijn ISO9001 gecertificeerd. Hieronder zetten wij voor u een aantal kenmerken van de pontons van Retro Bridge op een rij:

 • Beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop
 • Uniek koppelsysteem
 • Uniek ballastsysteem
 • Twee beschikbaar ponton hoogtes
 • Een snelle montage / samenstelling
 • Rondom veiligheidsleuning
 • Beschikbaar met spudpalen in verschillende lengtes

Naast de modulaire koppelpontons en de verbindingsmiddelen, kunnen wij u ook van dienst zijn met een toegangsbrug voor zowel zwaar verkeer als voetgangers, spudpalen, spudpaaloren, (elektrische) lieren, complete power units en automatische ballastsystemen. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij samen de mogelijkheden!

Heeft u een brug-vraagstuk?
Uw uitdaging overbruggen is onze expertise.

Vul het formulier in en u wordt binnen een werkdag door ons gebeld.

CONTACT MET ONS
T: +31 (0)73 640 87 70
E: sales@retrobridge.com
A: Bruistensingel 120
    5232 AC ‘s-Hertogenbosch